راهکارهای ما برای پروژههای شما
راهکارهای عملیاتی
سامانههای دوربین پلاکخوان
با استفاده از دوربینهای تک لنز و دولنز پلاکخوان میتوان پلاک تمامی خودروهای عبوری را ثبت کرد و با استفاده از نرمافزار و سرویسهای مربوطه از این اطلاعات بهرهبرداری نمود. تک لنز یا دولنز بودن با توجه به ماهیت پروژه و به درخواست کارفرما قابل نصب بر روی دوربینها میباشد.
سامانه ثبت سرعت
به طور کلی دو راه برای ثبت سرعت توسط دوربین پلاکخوان وجود دارد: راداری و پردازش تصویر
ثبت تخلفات عبور از چراغ قرمز
سامانه ثبت تخلف عبور از چراغ قرمز در تقاطعها جهت نظارت بر توقف خودروها پشت خط عابر پیاده نصب میگردد و پس از شناسایی پلاک خودرو با استفاده از الگوریتمهای پردازش تصویر، نسبت به ثبت تخلفات اقدام میکند.
سیستم RFID
سامانه بازشناسی با امواج رادیویی (Radio Frequency Identification) سامانه شناسایی بیسیمی است که قادر به تبادل دادهها به وسیله برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، شئ، کارت و… متصل شدهاست، میباشد.
RFID
سامانه پارکینگی
برای اجازه ورود و خروج و یا ثبت آن و یا حتی برداشت اتوماتیک هزینه از حسابی از پیش تعیین شده عنوانهایی است که میتوان با سامانه پارکینگی اجرا و پیادهسازی نمود.
نرمافزار
نرم افزار یکی از اجزای اصلی سامانه های پلاک خوان است که به کمک الگوریتمهای پیچیده پردازش تصویر میتوان اطلاعات پردازش شده را به شکل بصری نمایش داد. به عبارتی وظیفه اصلی نرم افزار، پردازش تصاویر جهت صدور قبوض پرداختی است.
سامانه مدیریت پارک حاشیهای
یکی از مشکلات شهرهای بزرگ پارک خودروها در خیابانها میباشد که موجب اتلاف وقت و افزایش مصرف سوخت و مشکلات ناشی از آن میشود. عدم وجود فضا و امکانات کافی در نقاط مقتضی، باعث ایجاد سفرهای سرگردان، پارک خودروها در محلهای ممنوع، استهلاک وسایل نقلیه و افزایش تراکم ترافیک میشود.
با راه اندازی سامانه های پارکینگ حاشیه ای علاوه بر درآمدزایی ناشی از هزینه پارک وسیله نقلیه برای مدیران و برنامهریزان شهری، کاهش ترافیک در نواحی مرکزی شهر را به دنبال خواهد داشت.
عوارض آزادراهی
با استفاده از دوربینهای پلاکخوان تک لنز یا دولنز در این سامانهها، پلاکهای خودروهای عبوری ثبت شده و سپس قبض عوارض عبور آنها توسط نرم افزار محاسبه و در حساب خودرو درج میشود.
نظارت و مشاوره
اجراي موفق يك پروژه مستلزم بكارگيري دانش، مهارتها، ابزار و تكنيكهاي لازم در اداره جريان اجراي فعاليتها، به منظور رفع نيازها و انتظارات متوليان از اجراي پروژه ميباشد و در اجراي اين مهم، برنامهريزي، مديريت اجرا، كنترل و نظارت و بهبود و اصلاح به عنوان مولفههاي كليدي مطرح هستند.